til top
  • Våre prosjekter

Skanseveien 22, Drøbak - nye eneboliger til salgs

Vi har for salg 3 prosjekterte eneboliger i Skanseveien 22 på Heer i Drøbak. 1 er allerede solgt. Kort vei til skole, barnehage, nærbutikk. Attraktiv planløsning med 5 soverom, 2 stuer og 2 bad. Boligene har gode tilvalgsmuligheter og endringsmuligheter av planløsning ved tidlig kjøp.

Primærrom: 168 kvm

Pris fra 9 900 000,-

Mer om prosjektet Skanseveien 22

 

Skoleveien 54, Fjellstrand - ferdigstilt enebolig til salgs

Kort vei til skole, barnehage, nærbutikk. Attraktiv planløsning med 5 soverom, 3 stuer, 3 bad og vaskerom. Boligen har også en dobbelgarasje med stort lagringsrom og mulighet til hybel som man kan leie ut, eller bruke selv.

Primærrom: 227 kvm

Prisantydning: 10 500 000,-

Mer om eneboligen i Skoleveien 54

Solveien 16, Ås - nye boliger kommer for salg!

Om kort tid legger vi ut 4 nye boliger med svært sentral beliggenhet ut for salg. Boligene er over 3 plan og har minimum 3 soverom. BRA-i fra 70 kvm til 156 kvm. Kort vei til skole, barnehage, nærbutikk. Meld interesse eller ta kontakt for å sikre deg én av disse før den offisielle salgsstarten. Boligene har gode tilvalgsmuligheter og endringsmuligheter av planløsning ved tidlig kjøp.

Mer om prosjektet Solveien 16

Rådyrveien 26, Nesodden - ny tomannsbolig kommer for salg

På Nesodden har vi prosjektert en unik tomannsbolig i et veletablert boområde. De to halvdelene har begge unike kvaliteter og appellerer til to ulike kjøpegrupper. Rådyrveien 26B har også mulighet for utleiedel. Boligene har gode tilvalgsmuligheter og endringsmuligheter av planløsning ved tidlig kjøp. Meld interesse eller ta kontakt for å sikre deg én av disse før den offisielle salgsstarten.

Les mer om Rådyrveien 26

Rådyrveien 24, Nesodden - ny, romslig tomannsbolig kommer for salg

På Nesodden har vi prosjektert en unik tomannsbolig over 4 plan i et veletablert boområde. De to halvdelene har begge unike kvaliteter og appellerer til to ulike kjøpegrupper. Rådyrveien 24A har også mulighet for utleiedel. Boligene har gode tilvalgsmuligheter og endringsmuligheter av planløsning ved tidlig kjøp. Meld interesse eller ta kontakt for å sikre deg én av disse før den offisielle salgsstarten.
Les mer om Rådyrveien 24